svet IT Minimalistický dizajn Dell XPS 13 Plus
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 21. januára 2022 svet IT

Minimalistický dizajn Dell XPS 13 Plus

O najnovšom Dell notebooku XPS 13 Plus môžeme povedať, že "žiak tromfol svojho učiteľa" (nápadná podoba s Apple Macbook). Jeho predchodca Dell XPS je dodnes vlajkovou loďou značky, kvalitou a dizajnom očaril nie jedného manažéra. Dell XPS 13 Plus ide o krok ďalej.

Dôraz na minimalistický dizajn sa v prípade Dell XPS 13 Plus nedá skryt. Pozornosť upúta, na prvý pohľad "chýbajúci" touchpad. Ten len nemá klasické prevedenie, respektíve jeho okraje sú pri bočných hranách notebooku. Display má oproti Dell XPS ešte subtílnejšie okraje, rovnako môže mať klasické a dotykové prevedenie (technológia OLED). Klávesnica využíva celu šírku notebooku a funkčné klávesy sú dotykové.

Dell XPS 13 Plus "prišiel" o jeden vstupný USB-C port. Ostatné dva porty, ktoré slúžia aj na nabíjanie, asi budú  stačiť. Podobne ako až 32 Gb pamäte a až 2 TB disk. Bez Intel procesoru (12. generácie) sa dá ťažko predstaviť niektorý z Dell notebookov, keďže Intel je Dell strategickým partnerom. Microsoft tiež, takže Windows 11 je v tomto prípade samozrejmosťou.

Dell XPS 13 Plus bol predstavený na CES 2022, kde vyvolal záujem a zožal veľký úspech (titul najlepší notebook s OS Windows).

Predpokladáme, že zákazníci CDP tento najnovší notebook budú môcť kúpiť za cca 1.200 EUR. Očakáva sa, že jeho distribúcia sa v našich končinách spustí začiatkom apríla 2022.  

Nezabudnite, v ponuke stále máme a budeme mať Dell XPS notebooky.

Na dodacie lehoty a cenové relácie Dell notebookov sa neváhajte pýtať našich obchodníkov.




Monika Pálová, Account Manager CS 
0948 057 363, palova@cdp.sk

Tomáš Horňáček, Account Manager CS 
0908 722 016, hornacek@cdp.sk  



Ďalšie zdroje: #digitaltrends

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.