o CDP CDP Kick Off Team Building Event T2 2024
Martin Petrík, PM & Marketing 24. júna 2024 o CDP

CDP Kick Off Team Building Event T2 2024

Po druhý krát sme sa v roku 2024 stretli s kolegami mimo spoločnosť CDP. Na téme dňa boli nie len interné témy, ktorým sme sa venovali doobeda, ale aj socializácia v podobe cvičnej streľby a skvelej grilovačky. Ideálne počasie, spolu s krásnou scenériou Skalického kraja nám vytvorili výbornú atmosféru, ktorá trvala až do neskorých hodín, teda do odchodu.

Cvičnú streľbu pre nás pripravil kolega Jaroslav Javorka. Strieľali sme vzduchovými pištoľami na vzdialenosť 10, 25 a 50 metrov. Jaro, ako je vidieť aj na foto/video dokumentácií, dohliadal i na bezpečnosť a bezproblémový chod streleckej súťaže. Úroveň streľby bola vysoká, niektorí dokonca lepšie strieľali po ochutnávke vín od Petra Braneckého. Musím pogratulovať víťazovi súťaže - Martinovi Petríkovi (sebe), ktorý najlepšie zvládol všetky terče a o malý chlp zvíťazil nad ostatnými kolegami.

Náš hostiteľ Peter Branecký si pre nás pripravil najlepšie vína zo svojej vinice. Medailami ovenčené moky ulahodili každému jazyku. Grilované mäso po nich chutilo ešte lepšie. Príprava hamburgerov nám pokrivkala z dôvodu absencie hlavného gril majstra Ondreja Baláža, no všetci sme spravili maximum, aby sme sa chuti jeho burgrov čo najviac priblížili. 



Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.