o CDP Obojstranne výhodné partnerstvo
24. marca 2022 o CDP

Obojstranne výhodné partnerstvo

CDP spolupracuje so spoločnosťou Dell (teraz Dell Technologies) už 27 rokov.
V roku 2022 CDP, na základe realizovaného obchodného obratu a získaním odborných certifikátov, dosiahla najvyššiu možnú úroveň partnerstva na Slovensku, čím získala status Dell Technologies TITANIUM PARTNER.

Ako profitujú zákazníci z CDP partnerstva so spoločnosťou Dell

Ako Titanium Partner dostávame z prvej ruky, takpovediac prioritne, informácie o tom, ktoré Dell produkty prichádzajú do obehu na SK trh a naopak, ktoré už nebudú dostupné. Vďaka tomu dokážeme so zákazníkmi zdieľať informácie, ktoré môžu ovplyvniť ich obstarávacie plány a rozhodnutia. Naše odporúčania takto môžu zhodnocovať investície našich zákazníkov do nových informačných technológii.

Dell Technologies poskytuje spoločnosti CDP špecializovaný interný tím. Týka sa to napríklad dedikovaného Dell obchodníka na vyjednávanie špeciálnych objednávok a zliav pre našich zákazníkov. K dispozícii sú nám Dell produktový špecialisti, ktorí odpovedajú na otázky, na ktoré nie je možné len tak "vygoogliť" odpovede. V spolupráci s CDP tímom títo ľudia riešia akékoľvek iné jedinečné situácie, s cieľom čo najrýchlejšie poskytnúť to najlepšie riešenie pre našich spoločných klientov.


Ako profituje Dell z partnerstva so spoločnosťou CDP

Vedomosti CDP odborníkov siahajú nad úroveň certifikačných školení o produktoch Dell. Naši zákazníci oceňujú skúsenosti CDP konzultantov, produktových a systémových špecialistov z množstva realizovaných projektov a zákaziek. Tým, že rozumieme ich nákupnej histórii a zvyklostiam, dokážeme vždy presne predpokladať a včasne spolu plánovať ich budúce potreby. Naše forecast-y pomáhajú kolegom v Dell lepšie plánovať ich budúci odbyt a výrobu.  

CDP je Dell Technologies TITANIUM PARTNER s najväčšou zákazníckou základňou malých a stredných podnikov na Slovensku.


Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.