o CDP V.I.P. Club 24
Martin Petrík, PM & Marketing 01. februára 2024 o CDP

V.I.P. Club 24

Pre druhý ročník eventu V.I.P. Club CDP sme si zvolili lyžovačku na Chopku. 

O odbornú časť programu sa postaral Marián Kováčik z Dell Technologies, ktorý nám porozprával akými technológiami Dell reaguje na súčasné AI výzvy. It is all about a case, všetko je to o tom čo chceme dosiahnuť. Impozantné, ale zostáva otázne, či tohto času v našej "bubline" existuje nejaký "case" vhodný pre prácu s AI. A ešte nám Majo pustil soundtrack z Terminátora II a z Night Ridera ...

V CDP sa snažíme vytvárať pohodové vzťahy s obchodnými partnermi. Inak to nebolo ani pri večernom networkingu, na ktorom sme sa všetci výborne zabavili. Pri uvoľnenej atmosfére sme si "do očí" povedali veci, ktoré určite pomôžu pri zlepšovaní našich služieb klientom. 

Hneď po raňajkách sme sa pustili do lyžovania a skoro do večera si užívali neskutočné "azúro" a dobre upravené svahy. Následný wellness ponúkol regeneráciu a uvoľnenie pred ďalším "náročným večerom". V sobotu nás prekvapilo slniečko, tak sme si ... zalyžovali.

VIP Club event je určitý prejav vďaky našim najlepším partnerom. Ako sa nechal počuť Milan Rovčanin, bez nich by sme existovali o niečo ťažšie. Veríme, že časy keď naša umelá inteligencia dohodne všetko potrebné s vašou umelou inteligenciou sú ešte ďaleko a my si dovtedy spoločne užijeme ešte mnoho takýchto eventov.

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.