CDP radí Spoznajte službu ProSupport Flex
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 19. januára 2024 CDP radí

Spoznajte službu ProSupport Flex

Kúpou zariadenia Dell Latitude, OptiPlex, alebo Precision (klientske systémy) so službou ProSupport, si užívate roky absolútnej pohody!

V ďalšom texte vám priblížime výhody služby Dell ProSupport a na záver vám povieme niečo aj o novej službe ProSupport Flex pre klientske systémy.

Súčasťou služby Dell ProSupport je podpora Next  Business Day Onsite, kdekoľvek v 180 podporovaných krajinách. Nepretržitý (24/7) priamy prístup k podpore pre hardware aj software ocení každý užívateľ zariadenia, ku ktorému služba ProSupport bola zakúpená. Menší počet prestojov v práci zvyšuje ich spokojnosť.

Monitorovanie z Command Centra, poteší skôr správcu koncových zariadení, kvôli skorej dodávke dielov a servisnej práce. Rýchla analýza stavu, ako aj skúseností s aplikáciami a hodnotenie zabezpečenia sú dostupné cez portál TechDirect spoločnosti Dell Technologies. Metriky využitia zariadenia odhaľujúce problémy s výkonom a trendy budúceho správania zariadenia sú na portáli voľne dostupné. Navyše, proaktívne riešenia problémov s automatickou detekciou, otváraním tiketov a podporou prostredníctvom (bezplatnej) aplikácie SupportAssist, činia službu Dell ProSupport výnimočnou a príplatok za službu - rentabilným. 

Plusom je odstránenie problémov s produktami od iných dodávateľov. Jeden telefonát všetko porieši.

Viac o službe Dell ProSupport >

Služba Dell ProSupport Flex pre klientske systémy je určená pre správcov (na slovenské pomery) väčšieho počtu firemných počítačov. Jej výhodou je priama online technická podpora s možnosťou doručenia náhradného dielu a výmeny bez nevyhnutnej prítomnosti servisného technika spoločnosti Dell Technologies. Služba je škálovateľná podľa vlastných schopností správcu CS a zvoleného komfortu. 

Podmienkou je používanie už spomenutej aplikácie Dell SupportAssist na každom spravovanom zariadení s podporou Dell ProSupport Flex.  

Detailný popis služby > 

Našim zákazníkom, so záujmom o službu Dell ProSupport Flex, vieme pomôcť s jej sprevádzkovaním do praxe.

Tejto téme sa budeme rozsiahlejšie venovať v dohľadnom čase. Pre viac informácii o službe a podmienkach jej obstarania, kontaktujte našich CS obchodníkov. 



Tomáš Horňáček, Account Manager CS
0908 722 016, hornacek@cdp.sk

Zaujal vás tento článok?! Napíšte nám čo si o ňom myslíte  >>>
Ak chcete dostávať mesačný súhrn informácii s fókusom na firemné IT, prihláste sa ku odberu CDP newslettra.

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.