o CDP Prečo sa stretávame vždy raz za štvrťrok
Alexandra Pinte, Fakturácia a Logistika 26. februára 2024 o CDP

Prečo sa stretávame vždy raz za štvrťrok

Kick off, takto sme pomenovali kvartálne stretnutia ľudí z našej firmy. Berieme ich ako súčasť pracovnej kultúry a ako to štandardne býva, nie všetci ich obľubujeme rovnako.

Prečo sa potom stretávame?
Zhrnula by som to do niekoľkých bodov.

Spájame prijemne s užitočným

Stretnutia nám umožňujú vypadnúť z pracovného prostredia kde môžeme stráviť čas s kolegami aj mimo kancelárie. Je to príležitosť na oddych, relax, občerstvenie ale aj na osobný prejav či vyjadrenie názoru.

Bavíme sa a rozprávame

Kick off poskytuje priestor na formálne rozhovory ale aj tie menej formálne. Veľa sa dozvedáme o svojich kolegoch a zákazníkoch či uz formou prezentácii úspechov a nepodarkov, pracovných postupov pri obchode a realizácii projektov ale dozvedáme sa aj niečo zo zákulisia či už nasej firmy alebo našich obchodných partnerov.

Chválime sa

Tieto stretnutia poskytujú vhodný priestor na pochválenie sa úspechmi. Samozrejme očakávame pochvalu a uznanie kolegov a nadriadených, ale nepochváliš sa aj sám?!

Evidujeme nepodarky, analyzujeme, učíme sa

Nie len pochvala a uznanie posúva ... samozrejme posúva aj konštruktívna kritika ak nie všetko ide podla plánu. Hľadajú sa vhodne návrhy na riešenia v zmysle „viac hláv, viac rozumu“.

Emócie a riešenie veci

Stretnutia nie sú len o faktoch a číslach a nie vždy to úplne ide bez emócii. Preto debata občas býva plna konfrontácii face to face, ale aj napriek tomu hľadáme cestičky ako pracovať na plnení našich predstáv a plánov.

Zapisujeme a plánujeme

Kick off je úžasnou príležitosťou na vyhodnotenia odvedenej práce. Zapisujeme aby sme nezabudli pri najbližšom plánovaní krokov budúcich.

Kávičkujeme  a spolu hodujeme

Fajn kávička, pokec, občerstvenie, obedík. A deň prejde ako lusk. Niekedy teambuildingová aktivita, kvíz. Dodávajú nám energiu a priestor na uvoľnenie a posilnenie atmosféry tímovej práce.

Tieto stretnutia by som hodnotila ako kladný prvok k lepšiemu porozumeniu, spolupráci a úspechu nášho CDP tímu.





Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.