svet IT Dell PowerStore 4.0 si pozornosť zaslúži
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 03. júna 2024 svet IT

Dell PowerStore 4.0 si pozornosť zaslúži

Na nedávnej konferencii Dell Technologies World 2024 vzbudila veľkú pozornosť správa o vydaní verzie OS 4.0 pre dátové úložiská PowerStore.

Táto nová verzia prináša množstvo vylepšení, ktoré posúvajú možnosti dátových úložísk na vyššiu úroveň. Medzi hlavné novinky patria synchrónna replikácia pre blokové a súborové ukladanie dát, podpora Metro Volume pre Windows a Linux, pokročilá redukcia dát, nové zobrazenia dostupnej kapacity a vylepšené možnosti migrácie pracovných záťaží. Tieto inovácie predstavujú podľa všetkého významný krok vpred.

Výkon úložiska PowerStore je možné zvýšiť nielen hardvérovým, ale aj softvérovým spôsobom. Majitelia zariadení Dell PowerStore s platnou podporou môžu využiť možnosť bezplatného zvýšenia výkonu prostredníctvom softvérovej aktualizácie.

Nová verzia PowerStore 4.0 ponúka oproti verzii 3.6 až o 20 % lepšiu latenciu pri 64k čítaní, o 30 % vyšší počet IOPS pri kombinovanom pracovnom zaťažení 70/30 a o 40 % rýchlejší výkon pri XCOPY. Dell tvrdí, že po aktualizácii môžu diskové polia podporovať až 2,5-krát viac blokových volumov, dvojnásobok hostov, trojnásobok snapshotov, osemkrát viac VLAN a replikačných volumov.

Dell PowerStore dlhodobo láka zákazníkov na garantovanú kompresiu dát bez zníženia výkonu a deduplikáciu v pomere až 4:1, čo v konečnom dôsledku podnikom prináša značné úspory nákladov. V najnovšej verzii 4.0 Dell Technologies ešte viac zlepšil inteligentnú kompresiu, zvýšením efektivity o ďalších 20 %, pričom garantuje pomer redukcie dát (DRR) 5:1 pre redukovateľné dáta.

CDP vo svojich riešeniach pre podnikové dátové centrá využíva úložiská Dell PowerStore.
Pre zákazníkov s platnou zárukou na zakúpené zariadenie, ponúkame možnosť aktualizácie na PowerStore 4.0 ako súčasť manažovanej SLA služby Update/Upgrade systémov, alebo formou samostatnej objednávky.

Neváhajte a rezervujte si termín aktualizácie už teraz.


Viete viac o tejto téme, alebo ste zaregistrovali chybu v článku ...
Prihláste sa k odberu CDP newslettra a dostávajte mesačný súhrn informácií s fókusom na firemné IT.

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.