svet IT Stúpa predaj počítačov s procesormi Intel 13. gen.
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 20. júla 2023 svet IT

Stúpa predaj počítačov s procesormi Intel 13. gen.

Koncom roka sme informovali o tom, ako 13. generácia procesorov Intel Core v najbližšom čase ovplyvní predaj počítačov (prejsť na článok). Vyjadrili sme isté obavy, že v tom čase vysoká cena týchto procesorov by mohla odradiť nákupcov firemných zariadení, ktorí by sa mohli radšej rozhodnúť zostať pri počítačoch so staršími, ale lacnejšími procesormi od Intelu. 

Avšak, naši obavy sa nezrealizovali. Cenotvorba spoločnosti Dell Technologies nás príjemne prekvapila, a stále viac používateľov značky Dell sa teší zo stúpajúceho predaja koncových zariadení s procesormi Intel 13. generácie. Táto rastúca obľuba je spojená s postupným klesaním cien počítačov na rozumnú úroveň. 

Nedávny online event spoločnosti Dell Technologies nám priniesol potešenie vo forme video prezentácie zástupcu spoločnosti Intel CZ. Vzhľadom na jej informatívnosť sme sa rozhodli poskytnúť vám ju v plnej dĺžke (11 minút), pretože sme presvedčení, že vám prinesie množstvo užitočných informácií, ktoré vám pomôžu pri výbere vhodného Dell zariadenia.

Ak potrebujete poradiť ohľadom koncových zariadeniach od spoločnosti Dell Technologies, neváhajte kontaktovať nášho špecialistu na klientske systémy.

 

Tomáš Horňáček, Account Manager CS  
0908 722 016, hornacek@cdp.sk 

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.