o CDP Sme Tiatanium! No a čo?
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 03. apríla 2023 o CDP

Sme Tiatanium! No a čo?

Dell Technologies je líder v oblasti počítačových technológii a od roku 1994 strategickým partnerom spoločnosti CDP. 

Každoročne, na základe realizovaného obratu a dosiahnutých odborných kompetencii, Dell Technologies kvalifikuje svojich partnerov s pridanou hodnotou. Momentálne existujú 4 úrovne (registrovaný, Gold, Platinum a Titanium Partner) a nám sa po celé roky darí dosahovať tú najvyššiu úroveň partnerstva.

Pochopiteľne, máme z toho radosť, sme TOP, sme medzi najlepšími. Ale čo je oveľa dôležitejšie, z tohto vzťahu plynú benefity aj pre našich zákazníkov.


2x Dell Technický Archytekt 
4x Dell Sales & System Engineer 
1x Marketing Competency 
DESKTOP    SERVER    STORAGE

 

Obrat, ktorý sme dosiahli v obchodnom vzťahu s Dell-om, bol dosiahnutý vďaka vašim objednávkam. Prirodzene, cítime vďačnosť a záväzok voči vám. 

Dosiahnuté kompetencie majú vedomostnú hodnotu, nie len teoretickú, ale sú aj praktickú. Prax sme získavali na projektoch, dodávkach a službách, realizovaných pre vás a v spolupráci s vami. Vďaka opäť patrí vám.

Najvyššia úroveň partnerstva znamená aj najväčšie rebates. Nie sú to vysoké percenta, ale pri vysokých obratoch je to suma, ktorá nás každý rok poteší. Poteší, vďaka vám.

My sme si vedomí toho, že bez vás by sme nehrali úspešne Prvú ligu, nevedeli to čo vieme a nezarobili by sme na slušnú existenciu.

A preto všetko vám ďakujeme za ďalšieho Titana!


Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.