Blog Rok 2023 bol pre CDP rekordným
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 21. decembra 2023 Blog

Rok 2023 bol pre CDP rekordným

Keď sme sa na sklonku minulého roka tešili z vydareného výsledku, rok pred nami vzbudzoval ešte väčšie očakávania. A stalo sa. V ďalšom texte prezradíme tri kľúčové dôvody, prečo bol rok 2023 pre CDP rekordným. 

Počas tohto roka, ktorý bol sršil potenciálom mnohých naplánovaných projektov, sme úspešne uzatvárali zmluvy, zabezpečovali plynulý priebeh implementácií a úspešne dokončovali projekty. Že by efektívny projektový manažment?!

Dokázali sme predať značné množstvo koncových zariadení a získali sme aj nemalý počet výberových konaní. Nové rámcove zmluvy sme uzatvárali vďaka jasnej konkurenčnej výhode v podobe garancii dohodnutých konfigurácií, cien a dodacích lehôt. Aj bez e-shopu - valíme!

Pravidelné firemné eventy typu Kickoff & Teambuilding prispeli nielen k zvyšovaniu kvality našej práce, ale tiež k skvelej nálade v tíme. Motivácia bola markantná a preto ani pozitívne výsledky nemohli chýbať.

 ...

Ak sa nás pýtate, či do ďalšieho roku máme nejaké predsavzatia, tak - nemáme. Ale chceli by sme byť vnímaní ako firma s 30-ročným príbehom a ako ľudia, na ktorých radi spomínate a ktorým bez váhania zavoláte, keď na to príde čas.

Do nového roku 2024 vám želáme všetko dobré a nech sa nám spolu dobre darí!


Foto: CDP Vianočná

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.