svet IT Nový Microsoft Teams
chat.openai.com 11. apríla 2023 svet IT

Nový Microsoft Teams

Microsoft vydal od základov vynovenú verziu aplikácie Teams, ktorá prináša množstvo vylepšení a nových funkcií. Medzi najvýraznejšie patrí zníženie spotreby pamäte o 50 percent a úložného priestoru o 70 percent, čo znamená, že aplikácia by mala byť dvakrát rýchlejšia pri spúšťaní a pripájaní sa k meetingom. Desktopový klient teraz podporuje aj viacero účtov pre podnikových klientov a funkcie poháňané AI, ako je Copilot a inteligentné zhrnutia schôdzí.

V novom vydaní sú prítomné aj prispôsobiteľné skupinové chaty, konverzácie s vláknami a interaktívne emotikony, ktoré by mali pomôcť zlepšiť komunikáciu a spoluprácu tímov. Okrem toho Microsoft otestoval novú funkciu, ktorá umožňuje používateľom vytvárať animované Mesh Avatars pre Teams meetings. Funkcia je konečne dostupná pre verejnosť.

Nový kanál v aplikácii bol navrhnutý tak, aby bol o niečo intuitívnejší a modernejší a mal by pomôcť používateľom zachytiť dôležité konverzácie. Súčasťou nového vydania je tiež aplikácia Files, ktorá uľahčuje vyhľadávanie, prístup a zdieľanie dokumentov v chatoch, kanáloch a meetingoch.

Microsoft Teams teraz tiež umožňuje správcom zobraziť používateľov a skupiny priradené ku konkrétnej politike a exportovať zoznam tímov ako súbor CSV priamo z centra spravovania tímov. Spoločnosť takisto pridala nové zariadenia a funkcie, ako je rozšírené zobrazenie karty profilu a možnosť zobrazovať LinkedIn profily externých používateľov.

Celkovo Microsoft Teams prináša množstvo nových funkcií a vylepšení, ale aj nové možnosti pre správcov a IT profesionálov, ktoré by mali pomôcť zlepšiť komunikáciu, spoluprácu a efektivitu tímu. S novými Avatarmi a animáciami by malo byť online stretnutia o niečo zaujímavejšie a zábavnejšie.

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.