svet IT Microsoft Windows 11 a Windows 365
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 07. júla 2023 svet IT

Microsoft Windows 11 a Windows 365

V spolupráci s Dell Technologies vám sprostredkovávame video-prezentáciu produktov Microsoft Windows 11 a Microsoft Windows 365.

V nasledujúcich 17-ich minútach sa dozviete ako Windows 11, vďaka zlepšeniu kooperačných nástrojov, zvyšuje produktivitu hybridnej práce v podnikoch. 

Windows 11 vychádza zo základov Windows 10, čiže v podstate sa jedná len o väčší update, tvrdí vo videu zástupca Microsoftu. Dôležité je myslíme si, že prechod na Windows 11 a jeho správa nepredstavujú pre firemných administrátorov úplne novú kapitolu.

Bezpečnosť predovšetkým! Dozviete sa ešte, že Windows 11 reflektuje na buzzword zero trust novými nástrojmi integrovanými rovno do procesorov Pluton.

Ukážeme vám, že Microsoft Windows 365 pre mobilných používateľov je ľahko škálovateľná cloudová služba, konfigurovateľná podľa individuálnych potrieb zamestnanca a hlavne - vždy up to date.

CDP svojim zákazníkom dodáva počítače Dell Technologies s predinštalovaným Microsoft Windows 11 alebo sprostredkováva službu Microsoft Windows 365.

Pre viac informácii kontaktujte nášho špecialistu.

 

Tomáš Horňáček, Account Manager CS  
0908 722 016, hornacek@cdp.sk 

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.