o CDP Event CDP 30Y
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 25. septembra 2023 o CDP

Event CDP 30Y

Čo to je 30-ka?!

30-ročný mladík  sa o živote už naučil väčšinu vecí, dosiahol plnú zrelosť, založil rodinu, začal budovať kariéru a celý život má pred sebou.

A čo taká 30-ročná firma?

Na evente venovanom pripomenutiu 30. výročia vzniku CDP, jej zakladateľ Dušan Polák hovoril o začiatkoch, prvých zamestnancoch, o pomalom ale zdravom raste svojej firmy. Za tri dekády spoločnosť prešla transformáciami, dosiahla stabilitu, získala renomé. Našu "rodinu", vzťahy v kolektíve a s obchodnými partnermi, sme budovali rozumne, na princípoch vzájomnej spokojnosti, trvácnosti a lojality. 

Bývali sme pioniermi aj priebojníkmi, tešili sme sa z menších a väčších úspechov, získavali sme cveng víťazov.  Pravdaže, podaktorý vlak nám aj ušiel, no prišli ďalšie a tie sme si už nenechali úst. Roku 2008 sme zažili globálnu ekonomickú krízu. Jemne nás „lízla“, no dobre základy a silné vedenie to ustáli. Nedávnu pandémiu sme prekonali bez vážnejšej ujmy, dokonca sme z nej vyšli schopnejší.

Pán Polák sa na záver poďakoval dlhoročným oporám spoločnosti a kolegom, ktorí tvoria budúcnosť CDP.

O vzťahu s CDP, ktorý začal v roku 1994, hovoril Martin Maštalír, riaditeľ Dell Technologies na Slovensku. Ocenil našu vernosť a roky dosahujúcu najvyššiu úroveň partnerstva. 

Dnes je CDP na vrchole svojej zrelosti. Prežívame svoje najlepšie roky a práca nás naďalej baví. Smelo môžeme povedať, že stabilita a to že vieme čo robíme a vieme, že to robíme dobre, je naša najväčšia konkurenčná výhoda. Tešíme sa na ďalšie roky, ktoré istotne budú rovnako úžasné!


V galérii si môžete pozrieť, ako sme si užili oslavu 30. výročia vzniku CDP. 


Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.