svet IT Dell Technologies Forum Praha 2023
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 11. decembra 2023 svet IT

Dell Technologies Forum Praha 2023

Keď do Prahy na Madonnu alebo Rammstein, tak prečo nie na Dell Technologies Forum Praha 2024. A šli sme. Tento rok to bolo (ako inak?!) o umelej inteligencii. 

Michael Dell a Satya Nadella si v nahrávke vymenili zdvorilosti a pochválili sa strategickou spoluprácou Dell Technologies a Microsoftu na, pomocou AI, vytvorenom futuristickom master peace - Avatar:The way of Water. 

Inovácie prinášajú konkurenčnú výhodu, AI značne urýchľuje inovatívne procesy a tie sa nevedia obísť bez dynamický škálovateľnej infraštruktúry, čiže (multi)cloudu či hybridných riešení, tvrdí Radomir Bordon, Regional Country Manager DellTechnologies pre Čechy, Slovensko a Maďarsko. Jeho kolega Marc O´Reilly, človek od vízií v AI inováciách, hovoril o Edge technológii na princípoch bezpečnosti a multicloudu, ako o nevyhnutnom kroku na ceste ku práci v budúcnosti. 

Pretože na úspech vo svete AI a inovácii potrebujete partnera, ktorý vám s tým vie pomôcť, vedzte, že Dell je pripravený byť dobrým partnerom pre budúcnosť.

Panelová diskusia na tému umelej inteligencie v biznise, v podaní Ludka Šafářa zo SAS institute, Dalibora Kačmářa z Microsoftu, Marka Filipa a Jána Jalca z Dellu, otvárala oči o tom čo máme čakať v budúcnosti ale aj o tom čo je k dispozícii už teraz. Pritom neopomenuli bezpečnosť informácii, podporovanú predovšetkým v komerčných, teda plátenných verziách moderných AI chat boatov.

Nás zaujali praktické ukážky využívania AI v praxi, prezentované skrz prípadové štúdie, respektíve príbehy dátových centier spoločností Tipsport, Radio Free Europe a EGD. A bolo o čom.


Ak by ste mali záujem o informácie, ktoré sa nezmestili do tohto súhrnu, obráťte sa prosím na náš sales team. Ideálne, ak už teraz zarezervujete svoju účasť na budúcoročnom Dell Technologies Forum-e, ktorý sa bude znova konať v Prahe. 

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.