svet IT Čo povedali Dell GMs pre ČR a SR
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 21. apríla 2023 svet IT

Čo povedali Dell GMs pre ČR a SR

Generálni manažéri Dell Technologies, Martin Maštalír za Slovensko a Roman Cabálek za Čechy, pred par dňami zahájili online event, venovaný oficiálnom uvedení novej generácie počítačov Dell pre firemné použitie, na Československý trh.

Neváhali sa tou príležitosťou pochváliť, že Dell je z pohľadu serverov, dátových úložísk a počítačov, momentálnou jednotkou na trhu, ako v Čechách, tak aj na Slovensku. V oboch krajinách Dell minulý fiškálny rok mal rekordný.

Trendy na IT trhu sa podľa pána Cabálka aktuálne týkajú tém dátovej bezpečnosti a udržateľnosti zdrojov. Martin Maštalír upozornil na zmenu pracovných návyk, súvisiacu s udalosťami, ktoré ovplyvnili predchádzajúce obdobie. "Nie sme dosť bohatí na to, aby sme mohli šetriť na bezpečnosti" je trochu modifikované známe porekadlo, vraj súčasne rozšírené medzi Dell klientelou. Podľa ich slov, Dell Technologies má 2 900 patentov v oblasti bezpečnosti dát. 

Edge Computing je technológia, prichádzajúca z blízkej nám budúcnosti, ktorú Dell, vzhľadom na jeho masívne investície do tejto oblasti, silne exponuje a presádza. Záujmy obchodnej spoločnosti, akou Dell Technologies nesporne je, nedovolili jej zástupcom nespomenúť prípadné úspory na energiách, ktoré by mohli vzniknúť výmenou starých počítačov za nové, energetický úspornejšie.

Dell GM-ri pre ČR a SR si dali verejný záväzok byt čo najbližšie zákazníkom, viac ich počúvať a lepšie vnímať ich potreby. Tým plánujú dosiahnuť efektívnejšie zužitkovanie technológii, úspešne implementovaných v iných, povedzme vyspelejších či bohatších regiónoch, v ktorých Dell Technologies dnes pôsobí.

Dúfajme, že spätná väzba od zákazníkov pomôže lepšiemu vzájomnému porozumeniu a prekonaniu súčasnej situácie, ktorú rozhodne nemôžme považovať za obdobie blahobytu.

Na záver pripomeňme, že partnerstvo spoločností Dell a CDP trvá už 28 rokov.


V ďalšom článku: všetko čo potrebujete vedieť o novej generácii počítačov Dell pre firemné použitie ...

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.