o CDP CDP kick off meeting
Martin Petrík, PM & Marketing 09. júna 2023 o CDP

CDP kick off meeting

V CDP je už takmer tradíciou raz za čas sa stretnúť a spoločne sa porozprávať o vnútro firemných záležitostiach.

Úvod patril riaditeľom jednotlivých sekcií, ktorí odprezentovali výsledky svojich oddelení, doplnené o výzvy, ktorým budú v najbližšom období čeliť. Najviac všetkých potešil obchodný riaditeľ @Braňo Kučerka, ktorý predikoval úspešné splnenie obchodné plánu. Hlavnou výzvou technického oddelenia bude výpadok jedného z kolegov, ktorých sa chystá na materskú dovolenku. @Peter Chudý nám taktiež porozprával o aktuálnych prácach, ktoré zamestnávajú technické oddelenie v súčasnosti. @Milan Rovčanin za marketing podčiarkol najmä výzvy, ktorým aktuálne marketing čelí a poprosil o intenzívnejšiu komunikáciu medzi oddeleniami.

Ďalšia časť patrila kolegovi @Jaroslavovi Javorkovi, ktorý sa s nami, ako key account pre produkt S3 Cloud Backup, podelil o skúsenosti, ktoré pri obchodovaní tohto produktu nadobudol. Naše doterajšie skúsenosti ukazujú, že S3 Cloud Backup našiel svoje miesto v modernej a bezpečnej infraštruktúre v segmente SMB.  

Z môjho pohľadu najhlavnejšia časť eventu uzatvárala doobedie. Projekty sú kľúčovým prvkom nášho portfólia a preto im venujeme zodpovedajúcu pozornosť. Kolegovia z technického oddelenia sa s nami podelili o zaujímavé skúsenosti, ktoré nadobudli počas riešenia už spomínaných projektových prác. Kolegov pobavili najme drobné omyly, ktorým sa človek nevyhne.

Spoločnosť CDP sa už dlhšiu dobu snaží držať tempo s dobou a hlavne potrebami našich zákazníkov, aj z toho dôvodu sme obohatili náš Kick off meeting o Inovatívnu časť. Hlavným účelom je spoločne sa porozprávať o technologických výzvach, ktoré by sme ako firma vedeli obsiahnuť a vďaka nim poskytnúť našim zákazníkom zvýšený komfort. Aj tento krát sme obsiahli viacero tém z oblasti, či už bezpečnosti, efektívnosti, alebo aj zjednodušenia firemných postupov. 

Záver patril oddychovej časti, ktorá sa tento krát skladala z prezentácie o užívateľskej 3D tlači a krátkeho vedomostného kvízu. Prezentácia bola z dielne @Martina Petríka. Prezentácia doterajších znalostí v tejto problematike bola hodnotená pozitívne, čomu nasvedčovala aj intenzívna debata.

kickoffmeeting

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.