svet IT Ako si vybrať medzi počítačmi Dell Optiplex
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 27. júna 2023 svet IT

Ako si vybrať medzi počítačmi Dell Optiplex

Pod názvom Dell Optiplex ponúka spoločnosť Dell Technologies niekoľko modelov počítačov v prevedení desktop.

Ide o označenia Optiplex 7010 Micro, SFF a Tower pre bežných používateľov, Optiplex 7410 All-in-One pre prostredia s minimom priestoru na umiestnenie počítača, alebo Optiplex 7000 XE4 pre prácu v priemyselnom prostredí. Last but not least, Optiplex 3000 Thin Client je zariadenie určené pre prácu založenú na virtuálnych desktopoch s virtuálnym aplikáciami.

V nasledujúcom (6 min 50 sec) videu sa pozrieme na to, ako medzi uvedenými stolovými počítačmi Dell Optiplex môžete vybrať vhodný model pre váš biznis.


Krátky teaser nám napovie čo môžeme očakávať od ešte len pripravovanej prezentácie príslušenstva ku počítačom Dell Optiplex.


Monitory značky Dell už spustu rokov nachádzajú svojich priaznivcov aj na Slovensku. Práve ich poteší nasledujúce 1-minútové video s novinkami z produkcie Dell Technologies.


V súvislosti s počítačmi Dell Optiplex spomenieme Dell Client Commander Suite, softvér na správu koncových zariadení. Viac sa dozviete v tomto 2-minútovemu videu.


Ak chcete vedieť viac nie len o počítačoch Dell Optiplex, ale aj o iných koncových zariadeniach od spoločnosti Dell Technologies, neváhajte kontaktovať nášho špecialistu na klientske systémy.

 

Tomáš Horňáček, Account Manager CS  
0908 722 016, hornacek@cdp.sk 

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.