CDP radí Transformácia práce (S1B2)
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 03. januára 2022 CDP radí

Transformácia práce (S1B2)

V predchádzajúcom článku zo série o transformácii práce sme vám ponúkli par rád, týkajúcich sa práce z domu, pri nedostatočnej rýchlosti internetového pripojenia.  

V tejto časti sa budeme snažiť poradiť vám ohľadom unifikácie pracovísk a pracovných zariadení. 

Blog 2 -Unifikácia pracovísk

Práca z domu nesporne prináša zamestnávateľom ďalšie možnosti organizácie využívania pracovného priestoru.

Náš zákazník nás oslovil s požiadavkou o pomoc pri unifikácii pracovísk v novo prenajatom biznis priestore, čím plánuje ušetriť zhruba 1/3 na prenájme. Už dávnejšie sme pre tohto istého klienta spolu riešili štandardizáciu klientskych systémov (počítačov a príslušenstva) s cieľom zefektívnenia ich obstarávania a zjednodušenia servisu. Preto teraz nie je problém keď za tým istým pracovným stolom, v rôznych časoch, pracujú dvaja či traja zamestnanci na zariadeniach, ktoré používajú to isté počítačové príslušenstvo (monitory, dock). 

CDP radí ...

  Urobte štandardizáciu klientskych systémov vo vašom podniku. Vďaka hybridnom spôsobe práce, môže v kancelárii za tým istým pracovným stolom, v iných časoch a dňoch, pracovať viac než jeden pracovník. 

  Vyberajte si zariadenia, s univerzálnym príslušenstvom (monitory, dock-y). Klávesnicu a myš odporúčame, z hygienických dôvodov, obstarať pre každého pracovníka zvlášť. Nezabudnite, na prácu z domu budú vaši kolegovia potrebovať to isté príslušenstvo 2x.

  Vzhľadom na hybridné pracovisko je, na prvý pohľad, voľba notebooku jasná zálažitosťVýbornou alternatívou je najmenší plnohodnotný počítač na svete Dell Optiplex Ultra 3090 & Ultra 7090. Počítač sa nachádza v stojane monitora a pri prenášaní ho stači proste šupnúť do batohu, alebo kabelky.

Nám v CDP a aj spomínanému zákazníkovi tieto rady priniesli úžitok. V CDP sme na prenájmu síce neušetrili (sídlime vo vlastných priestoroch), ale aspoň s prehľadom dodržiavame odporúčaný 2m odstup   

Ak sa vám náš seriál o transformácii práce páči, máme pre vás dobru správu - tretiu časť už chystáme.


Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.