svet IT Dell PowerVault ME5 - Entry úložisko novej generácie
15. marca 2022 svet IT

Dell PowerVault ME5 - Entry úložisko novej generácie

Po štyroch rokoch, máme tú novú generáciu obľúbených Entry blokových úložísk Dell PowerVault ME5, zameraných na jednoduchosť, dostatočný výkon a hlavne na cenovú dostupnosť. Očakávame, že nebude problém dostať sa na cenu pod 10 tisíc Eur za kus v základnom prevedení.

Hlavné rozdiely medzi Dell PowerVault ME5 vs ME4 sú samozrejme vo výkone a kapacite. 

ME5 umožňuje dvojnásobný výkon oproti ME4, vďaka procesormi Xeon s 2x väčším počtom jadier a pamäťou radiča, zvýšenou na 16 GB. Priepustnosť sekvenčného čítania a zápisu sa zvýšila o viac ako 70%. Veľkosť virtuálnej a lineárnej oblasti sa pri ME5 zvýšila na 4PB na jeden kontrolér. Výkon siete bol vylepšený podporou 32Gb FC a ďalších 25Gb iSCSI optických host protokolov.

ME5 poskytuje podporu pre celý rad typov a kapacít diskov, vrátane SSD, s možnosťou ich kombinácie a max. úložnou kapacitou 6PB vo virtuálnom režime a 8PB v lineárnom.

Dell PowerVault ME5 - Connectivity


Nové úložisko Dell PowerVault ME5 prináša malým a stredným podnikom na Slovensku základné funkcie špičkového zariadenia. Vďaka flexibilným možnostiam pripojenia ku serverom Dell PowerEdge, ponúka toto SAN/DAS pole s vysokým IOPs, obrovskou šírkou pásma, rozsahom a nízkou latenciou, pomerne široké možnosti využitia pri rôznych pracovných zaťaženiach. 

Komplexné softvérové vybavenie pomáha znižovať OPEX a zlepšovať prevádzkovú efektivitu, vďaka čomu je úložisko Dell PowerVault ME5 silným kandidátom na nasadenie do väčšiny CDP Enterprise projektov.

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.