o CDP A čo rok 2023?
Milan Rovčanin, Stratégie & Marketing 22. decembra 2022 o CDP

A čo rok 2023?


Bol to dobrý rok, ten rok 2022.

S malou dušičkou sme čakali či nás Koronavírus znovu nedonúti k práci z domu a online stretnutiam, ale našťastie to dopadlo inak.

S nový vetrom v plachte a nadšením z opätovného osobného stretávania, sme za zákazníkmi pocestovali naprieč Slovenskom. Bolo to ako keď po rokoch znovu uvidíte starých kamarátov. A vlastne to tak aj je. 

Možno preháňame keď si myslíme, že práve to nadšenie bolo dôvodom skvelého obchodného výsledku za rok 2022, ale chceme tomu veriť.

Aj keď nás začiatkom roka svojim odchodom z CDP prekvapil dlhoročný kolega a veľmi dobrý obchodník Tomáš Kutej, zdá sa nám, že sme príchodom Jaroslava Javorku dokázali udržať intenzitu komunikácie s obchodnými partnermi a kvalitu ponuky služieb.

Spustili sme sa novú službu (CDP S3 Cloud Backup), reflektujúcu na požiadavky dnešnej doby, odprezentovali ju a začali úspešne poskytovať prvým záujemcom. 

Zvládli sme produkciu a distribúciu prvých podcastov, ktorými chceme upozorniť našu "bublinu" na potrebu vážne chápať hrozby vyplývajúce z kybernetickej kriminality. 

Oslávili sme úspech dosiahnutý v roku 2022 a skutočne sme sa dobre zabavili na firemnom Vianočnom večierku.

A čo rok 2023?

Ako inak - bude to dobrý rok!

Pretože sme o rok skúsenejší. 

Preto, lebo máme fantastických zákazníkov a výborné vyhliadky v pipeline.

A preto, lebo si veríme! 

Urobíme všetko preto, aby sme nesklamali. Aby sme splnili očakávania našich zákazníkov a nášho kolektívu. A vás všetkých, ktorí nám držíte palce. 

Želáme vám šťastný a úspešný rok 2023.

Zavoláme vám

Pošlite nám svoj kontakt a my vám zavoláme späť. Kliknite na tlačidlo vľavo.

PartneriPartneri

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.